Mellandagsrea på Shoenation.se

Klickade hem ett par vita Kawasakis för 240 kr. Shoenation har 40 % på ALLA skor! Passa på säger jag!


/E

ballerinafynd

Dessa bruna ballerinaskor från Din Sko har jag spanat på ett tag. Kanske läge att slå till nu när de är på rea för 99 kronor??

/A

Mina Converse All Star Rubber

Här är mina Converse All Star Rubber:





Lite lätt smutsiga men det ska ett par regnskor vara! Detta är ett mycket bra köp, passar året runt och under den skånska snålblåst vintern har jag ett par filtsulor i, eller ett par tjockare strumper.

/E

Net-a-porter rea

Dessa godingar hittade jag på net-a-porters rea:

 
ett par röda Jimmy Choo´s prissänkta från 525 € till 262,50 €


Marc Jacobs pumps med paljetter. Sänkta från 365 € till 219 €.


Ett par lädersandaler till sommaren från Fendi. Sänkta från 330 €  till 231 €.


Svartvita ballerinaskor från Bally. Sänkta från 295 €  till 177 €.



Söta ballerinaskor från Christian Louboutin sänkta från 395 €  till 276,50 €.

/A

Union Jack ankle boots

Dessa ankelboots från Alexander McQueen är urläckra! Dom hade mer än gärna fått sitta på mina fötter.



Finns på net-a-porter för 750 €

/A

Reafynda?

Dessa puddingar vill jag klick hem från Asos.com:



Alla skor finns på Asos rea och just dessa kostar mellan 10 pund och 43 pund, rena fynden!

/E

Skor på rea?



Inte heller jag fick några skor i julklapp. Men om några av dessa finns på rea på Nilsons så kommer de nog att få flytta hem till mig.



Ballerinor med guldrand på klacken 899:- (ordinarie pris)
Bruna boots 699:- (ordinarie pris)
Svarta pumps 1350:- (ordninarie pris)

/A

Dagen efter julafton

Hoppas att ni har haft en trevlig julafton. Jag hittade inga skor under granen =( men förhoppningvis kommer jag kunna fynda på rean =)

/E

Sugar från Office

Dessa stövlarna från märket Sugar gillar jag skarpt.



Jag hade själv ett par stövlar från Sugar, köpte på Office i London, men eftersom jag inte använde dem så mycket som de förtjänade så sålde jag dem på Tradera.

Just denna modellen finns att köpa på just Office hemsida. Priset på dessa är 30 pund, ca 360 kronor. Frakten till Sverige ligger på 15 pund ca 180 kr, oavsett storleken på ordern. Mitt tips är att gå ihop ett gäng och passa på att beställa "annorlunda" skor, för om ni är 4 stycken är 180 kr i frakt ingenting..

/E

Ps. Ta er normala storlek i skorna från Office.

Nobelskor

Nu är det visserligen snart två veckor sedan det var Nobelfest men men. Det talas alltid så mycket om vad prinsessorna och drottningen (och förvisso övriga gäster också) har för klänningar. Skorna däremot ser man ytterst sällan. Några bilder på skorna har jag i alla fall lyckats hitta.

 
Dessa skorna satt på kronprinsessans fötter. De känns lite somriga med så mycket öppet längs fram och det är ingen modell som tilltalar mig. Dessutom är dem lite vardagliga tycker jag. Det blir lite mycket med skor i samma färg som klänningen också. Men som sagt man ser dem ju inte så mycket precis.

 
Då gillar jag drottningens skor mer. Dem känns mer passande för ett så festligt tillfälle som Nobelfesten är. Det är snyggt att dom har plockat upp det guldiga från klänningen och matchat skorna till det. Riktigt moderna och sköna ser dom också ut att vara.  

/A

En julklapp till dig själv

Om du är intresserad av att köpa ett par skor på Shonation tipsar jag om följande rabattkoder: Englasshowroom eller Mammabecka. Båda dessa koder ger dig 149 kr rabatt på ETT par skor, per köp. Men eftersom frakten är fri så kan man ju göra många olika beställningar... Koderna gäller fram till den 31:e december.


Ett par Sneaky Steve's kanske? Betala 550 kr, med någon av rabattkoderna, istället för ordinarie 699 kr.

Själv ska jag beställa ett par vita Kawasaki.

/E


Manolo/Marimekko



Som halvfinne och skofantast, hade jag gärna hittat dessa i ett paket under granen...

red

Dom här röda snyggingarna från Christian Louboutin hade gärna fått ligga i ett paket under granen till mig på onsdag:


Ingen skodag

Idag har inte varit en bra skodag, har enbart gått i stålhätteskor... =(

/E

i dream about shoes

I natt har jag drömt om skor... Är det ett tecken på att man är beroende? I vilket fall som helst så i drömmen var jag och någon mer inne på Cubus (av alla ställe) och där fanns dom, skorna som jag letat länge efter. Ett par Converse med Union Jack tryck på.

 Typ sådana här skor drömde jag om. Fast i Converse.


Det som var lite synd var att dom bara fanns kvar i storlek 36 och 41, alltså antingen för stora eller för små. Men eftersom jag så gärna ville ha dom så klämde jag ner mina stackars fötter i 36orna... Sen började jag dröma om någonting helt annat.

Bör jag bli orolig över att jag till och med drömmer om skor?

Skor från B'young

 
Klicka hem eller inte klicka hem? Hjälp mig!!

/E

I could also walk for miles

Dessa skor är nog ett av mina bästa och billigaste köp någonsin:



Dessa är köpta för 79,50 på H&M på Drottninggatan i Stockholm. Visserligen är de ganska platta men enormt sköna ändå. Jag har inte fått ett enda skoskav eller något annat ont av dem. I våras bodde jag i Stockholm och ett av de bästa sätten enligt mig att upptäcka och lära sig att hitta i en ny stad är att promenera runt. Så detta var exakt vad jag gjorde i Stockholm. Så fort vädret tillät hade jag dessa skorna på mig och jag kunde gå hur långt som helst utan några problem. I dessa skor har jag bland annat gått runt hela Djurgården, strosat runt på Östermalm och gått runt på Södermalm. På bilden är jag på Fåfängan som är ett underbart mysigt café på Söder med utsikt över stora delar av stan.

Flats till jul och nyår

Linn ville ha tips om låga skor till nyår, så här är några:


Dessa hade jag lätt kunnat byta ut mina pumps mot, från Brandos.


Här kommer ett par skönheter från asos.

Dessa ballerinaskorna är från HM, finns i färgerna gul, svart, vit, turkost och vinrött som ovan. Kostar endast 129 kronor, ett bra budgetalternativ tycker jag!

För övrigt så tycker jag inte att man måste överge skor med klack bara för att man är lång. Det räcker med en lägre klack för att man ska få den snygga hållningen och svinget i höfterna, som man bara kan få med klackskor (förutsatt att man kan gå i dem då!)

Dessa skorna från Brandos har en 6 cm hög klack, värt att prova för dig som tror att du är förlång för klack överhuvudtaget!

Hoppas ni hittar fina jul och nyårsskor! Lycka till!

/E

I could walk for miles

Denna bilden är tagen i London, framför Buckingham Palace när vi (givetvis jag och Anna) var i London i början av september förra året.

Notera mina skor...



Dessa var ett riktigt fynd. Skorna var av märket Decate från Stadium, och kostade bara 99 kr. Det som gör dessa till ett riktigt fynd är att de höll i hela två somrar och under båda dessa somrar använde jag dom ca 4 - 5 gånger i veckan, utan att överdriva. Detta var helt klart ett mycket lyckat köp. Tyvärr slet jag upp sulan och tvinngades slänga mina skönheter i mitten av denna sommaren, men jag har ett par liknande skotskrutiga, dock inte lika sköna, men nästan. Lägger upp en bild senare...

Anledningen till att jag skriver om "sommarskor" nu är att många väljer att åka till värmen såhär års. Finns det någon där ute som har ett par fyndfavoriter? Vilka är dina fyndfavoriter Anna?

/E

Tretorn Themsen

Nu har jag äntligen hittat en bild på mina riktigta gummistövlar. Jag har ett par Tretorn Themsen i rött. Förutom att dom är väldigt praktiska är Themsen ett väldigt passande namn på gummistövlar till mig. London är min favorit stad och Themsen rinner genom London.. Långsökt..? Kanske, men vem bryr sig?



Dessa finns att köpa hos have2have.se till det mycket förmånliga priset av 398 kr.

/E

wellingtons

Som Emilia redan har konstaterat så regnar det idag... Inte så spännande precis. Så här till jul vill man ju ha snö istället.
Det som är positivt med att det regnar är att jag har mina finfina stövlar från Henri Lloyd att dra på mig om jag måste gå ut. Dessa letade jag efter länge i Sverige men hittade aldrig.



Men när jag och Emilia var i London förra året så hamnade vi på en liten tvärgata och där i Henri Lloydaffären som låg där fanns dom. Kommer inte riktigt ihåg vad dom kostade men dom var billigare än i Sverige. Tror det var runt 500 svenska kronor jag fick ge och det är dom absolut värda!

Converse All Star Rubber

Idag har det bestämt sig för att regna, tråkigt, men det öppnar för ett roligt inlägg; om gummistövlar! Eller kanske inte direkt enbart om gummistövlar, men nästan i alla fall! Jag har på "äldredar" gått (fyndigt) och bestämt mig för att jag inte tycker om att bli blöt om fötterna, när man var yngre gälde det bara att vara cool... Nu har jag hittat den perfekta kombinationen, det går att vara cool och ha torra fötter, fenomenet heter Converse All Star Rubber!



Jag valde denna färgen och jag ska säga att dom är grymt sköna! För den som vågar lite mer, eller bara tycker att svart är en tråkig färg finns dessa i rött också:



Givetvis har jag "vanliga" gummistövlar också, det har väl alla?

/E

Kanonpriser hos Skopunkten


Stövlett från Skopunkten.com




Ballerina från Skopunkten.com


Dessa två par skor från Skopunkten är jag sjukt sugen på att ta med mig hem. Priserna är sänkta, dessa kostar 99:- paret och för det priset kan man använda dom tills dom går sönder... Kolla in deras hemsida för fler kanonpriser!

/E

Scarlett Johansson på Nobel



Jag måste bara få hylla Scarlett Johansson. Att välja röda skor till denna klänningen istället för svarta, som många andra hade gjort, förtjänaret: BRAVO!!

/E

Gladiator heeles..?



Dessa skorna hade jag svårt för när dom först kom ut på marknaden. Men efter ett tag sjönk skorna in och jag tvärvände. Numera tycker jag att dessa skor är sjuktsnygga, men givetvis finns det ett problem; dom finns ingenstans... ASOS hade en modell som givetvis är borta nu... Hmm... Min vanliga otur, måste börja gilla saker fortare....

/E

Kängor

Jag har länge varit på jakt efter ett par kängor som är bruna. Så hittade jag dessa på Scoretts hemsida och tänkte ÄNTLIGEN! 







För dom ser ju bruna ut. Men icke! I verkligheten är dom gråa... Vilken besvikelse. Där ser man hur lurad man kan bli. Dem borde skriva vilken färg det är på skorna så man vet. I vilket fall som helst så blev det ju då inget köp. Så jakten går vidare...

/A

ASOS Leopard Print Boots



Detta ser ut som ett par mysiga inneskor. Hela 105 kronor vill ASOS ha för dessa, tyvärr finns dom bara kvar i storlek S nu.. Men sen kanske, eller..?

Kawasaki

Har fått brev på posten! Mina Kawasakis har kommit =) Tyvärr har jag inte kunnat hämta ut dem än, då jag har jobbat mellan 10 och 20.. Men imorgon!!


Klickade hem Kawasakis

Jag har hittat mina favoriter bland låga tygsneakers, Kawasakis. Har ett par vita och ett par svarta men känner att båda paren egentligen gjort sitt. Så igår tog jag tag i mig själv och klickade hem ett par svarta från shoenation. Priset blev det överkomliga 250 kr, med frakt, då kära Engla bjussade på en rabattkod! (Är sugen på att använda den igen och klicka hem ett par vita...)


Dom är skickade till mig, nu väntar jag på att få ta emot dem!!

/E

Babyskor

                        


Om jag någon gång får barn ska de definitivt få sådana här skor. Dom är ju alldeles bedårande söta. Fast det förutsätter ju att man håller på HIF...

Skobutiker på nätet

Att surfa på nätet och kolla på skar är fantastiskt, det bara vimlar av skor!

På följande tre sidor brukar jag hitta skor att döööööö för.

Shoe nation - sneackers i alla olika modeller och märken. Begränsat utbud, men ändå nått för alla! Ingen extra frakt läggs på!

Brandos - Vad finns här inte? Här finns verkligen ett par skor för alla! Stort plus är att Brandos erbjuder fri frakt och fria returer, vilket man kan behöva när man shoppar skor online.

Asos.com - Här finns också det mesta. Ballerinas, pumps, stövlar, sandaler, sneakers, ja, allt du kan tänka dig, från billig peng till Just Cavalli och liknande. Frakten kan dock bli dyr den baseras på paketets vikt.

Visst finns det fler sidor, men detta får räcka för tillfället =)


Skor, skor, skor!

Idag finns det tusentals modebloggare som bloggar om den kompletta outfiten, men var finns de som bara bloggar om skor?

Här finns en! Därför tänkte jag ge detta ett försök! Önska migg lycka till!


RSS 2.0